Information från planeringsmötet

Hej vänner!

Den 11 februari hade vi ett planeringsmöte. Inbjudna denna gång var de som är med i den aktiva gruppen, dvs de som tagit på sig lite mer ansvar. Här följer lite information om vad vi bestämde.

Förbundskongressen

Varje år har Förbundet Tillsammansskapet en kongress, där alla medlemsgrupper får skicka två ombud. Förbundskongressen är förbundets högsta beslutande organ. Vi bestämde att Stefan ska åka, tillsammans med en kvinna. Vilken kvinnan blir är ännu inte bestämt.

Alla hjärtans dag

Vi bestämde inget om Alla hjärtans dag, vi bara fastslog att Gunnel är en hjälte, som delade ut våra hjärtan för att protestera mot nazister som hon stötte på i stan.

Internationella kvinnodagen

Vi gör inget speciellt på Internationella kvinnodagen (8 mars), däremot uppmärksammar vi detta på Tillsammanscafé den 7 mars. Då kommer vi män hjälpas åt att sköta hela caféet, dessutom tänker vi bjuda på mat. Vi kommer dessutom att spela passande musik. Hoppas vi ses då!

Deltagarlistor

Som du kanske har märkt har vi deltagarlistor på caféerna nu för tiden. Det är viktigt att alla skriver upp sig där.

Nästa planeringsmöte

Nästa planeringsmöte blir den 11 mars. På planeringsmöten är alla aktiva välkomna. Man räknas som aktiv om man tar ansvar, till exempel på caféerna. Tycker du att du borde räknas som aktiv, men inte har fått inbjudan till mötet, skicka ett mail till info@ettfalunforalla.se eller skicka ett meddelande till oss på facebook.

Nästa tillsammanscafé

Klicka här för mer information om nästa Tillsammanscafé!

Lämna en kommentar