Vi gör det tillsammans!

Vi är Ett Falun för Alla, en religiöst och partipolitiskt obunden intressegrupp för alla i Falun, vars syfte är att främja och verka för mångfald, sammanhållning, gemenskap och trygghet för alla som bor eller vistas i Falun, permanent eller tillfälligt, oberoende av ålder, etnicitet, religionstillhörighet eller sexuell läggning.

Vi är anslutna till Förbundet Tillsammansskapet, och precis som namnet antyder är Tillsammans något viktigt för oss. Vi gör saker tillsammans.

Varje onsdag har vi Tillsammanscafé, med läxhjälp. Tillsammanscafé betyder att vi gör det tillsammans. Det är alltid gratis, det finns alltid både kaffe och te. Oftast finns det också kakor och smörgås. Tillsammans, det betyder att du inte är besökare, du är en del av gemenskapen.

Det betyder också att det inte finns någon personal som sköter om allting. Vi gör det tillsammans. Allt! Plocka fram, brygga kaffe, diska, gå ut med soporna, städa. Tillsammans!

Jag hoppas vi ses på onsdag, för det är på onsdagar vi träffas. Mellan klockan 17 och klockan 20, i Kronohallen (Slaggatan 37 i Falun). Klicka här för karta.

För onsdagen den 13 december 2017 hittar du ett facebook-event här. Anmäl gärna att du kommer, eller är intresserad.

Kom ihåg att dela detta inlägg på dina sociala medier så även dina vänner får läsa det.

Lämna en kommentar